Post by rebirdpuconto on Mar 6, 2022 6:07:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ A Tag Knight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ A Tag Knight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daugiau visi nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ A Tag Knight 2022 version ▞▞▞
A Tag Knight Action nhym
Nesuprantu kinų, korėjiečių ar japonų kalbų
taip smagu
A Tag Knight Action nhym
Man patinka žaidimas, bet, deja, jis nėra atnaujintas, todėl norėčiau mesti, man patinka toks žaidimo būdas, tikiuosi, kad kūrėjai atnaujins tai ir pridės daugiau simbolių, būtų geriau, jei šis žaidimas turėtų istoriją
gera grafika ir greitas žaidimas, bet yra didelių problemų, susijusių su individualiu režimu, jis praranda visus savo efektus, kai jau gavote viską, kad mano 32 atgaivinimas = 480 3base atk, bet pagal užsakymą man turėtų būti suteikta 90 proc.
Padorus žaidimas su smagiu žaidimu, bet po kurio laiko nusibosta. Siūlau įjungti istorijos režimą ar pan.
Kontrolė yra šiek tiek kieta.
A Tag Knight Экшен aas
Atnaujintas lagi tambah sikn ir herojus
Žaidimas šiuo metu yra nuostabus ir tikiuosi, kad toks jis išliks ir, jei įmanoma, norėčiau katanos pagrindu sukurtos moters personažo.
Šis žaidimas yra geriausias, bet tai yra šio žaidimo dalis
Pataisykite sistemą ir pridėkite daugiau simbolių ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Labai gražus veiksmo žaidimas. Tai verta laiko
Tai geras žaidimas, tikrai labai įdomus, linkiu kūrėjui patekti į dangų
Nr.1 žaidimas bhai op
Atrodo gerai, bet man neveikia.Kai aš atidarau žaidimą, jis prašo įprastos prieigos, kurią aš leidau, o po to pasirodo scena. Po scenos ekranas lieka juodas. Kai paliečiu ekraną, girdžiu garso efektus, bet jokio vaizdo. Naudoju LG Stylo 4 ir uždariau jį, vėl atidariau. Išvaliau talpyklą ir bandžiau, bet tai nepadėjo. Ką turėčiau daryti? Ar dažnai taip nutinka?
Būtų buvę labai smagu, jei jame būtų STORYLINE, pridėkite, nes taip, aš atsisiunčiau tai ir pašalinau, nes jis darosi nuobodus, nes žinote.
ŠIS gane yra 💯 % smagus Aš įveikiau visus savo priešus, jūs tiesiog turite žinoti, su kokiais personažais žaisti man patinka, aš neturiu jokių skundų
Tai puikus žaidimas ir aš jį myliu! Vienos žvaigždės priežastis yra tai, kad kūrėjai matytų, atnaujinkite žaidimą! Bet aš matau atsiliepimus apie tai ir kūrėjams tai nerūpi... Tikimės, kad jie atnaujins žaidimą net tik kartą per mėnesį. Paskutinis žaidimo atnaujinimas buvo 2019 m., o šis žaidimas buvo išleistas 2019 m.!
Man reikia istorijos režimo Gerai, klausykitės, man reikia pasakojimo režimo šiame žaidime, nes tai padarys žaidimą įdomesnį ir malonesnį, nes jūsų grafika yra tobula, taip pat man įdomu veikėjų fonas ir tt, tikiuosi, kad apsvarstysite mano prašymas. .
Tikrai labai reikia kombaino, tai taip vargina
Puikus 5 žvaigždučių žaidimas, tai kaip genshin poveikis
Šis žaidimas yra labai įdomus
A Tag Knight Экшен aas
pridėti daugiau gimmiks ar cotumization .tai gražus.. taip pat skelbimai jos ok ne taip erzina
KIEK DALIS ŽAIDIMO UŽSIENIO KALBA?! Nes tai tikrai ne ANGLŲ kalba!
A Tag Knight Экшен aas
Nuobodus lvl bosas. Nebloga parduotuvės sistema Kvaila valdymo sistema Turiu gerą grafiką, bet žaidimo eiga blogai. Nepakanka vadinamojo RPG pasirinkimo. Mano nuomone, šis žaidimas yra visiškas laiko ir erdvės švaistymas. Sukurkite RPG, kuriame būtų RPG funkcija, bet šis žaidimas yra šiukšlės nevertos 3 žvaigždučių
Prašau atnaujinti
Tai ne tuščiąja eiga, taip, BET tai tiesiog nenutrūkstamas šlifavimo žaidimas su RPG elementais, nieko naujo, tik nemokamą automatinį režimą, nebent jį nusipirktumėte. Apskritai neblogai „hack n slash“ gerbėjui. Ateityje turėtumėte pridėti daugiau įvykių ir veikėjų, galbūt skinų ar kostiumų, per daug sėkmės.
Blogas žaidimas
Šis žaidimas yra kaip Honkai Impact 3
tikrai geras žaidimas, iš pradžių maniau, kad tai tik japonai, bet džiaugiuosi, kad nustatymuose yra kalba, pridėkite daugiau simbolių ir pridėkite kasdienį prisijungimo atlygį
geras žaidimas, aš užbaigiu visus 1000 etapų ir netyčia atgimstu, bet žaidime nėra istorijos linijos, o visi pasikartojantys bosai kiekviename etape kartojasi ir mūšio vieta, bet gerai žaisti paskutinio 2 etapo bosas yra stipresnis už mane!
Magic Tiles 3 Музика aovp
Neveikia
Tai taip gerai, o geriausia yra tai, kad jis neprisijungęs.
Geras žaidimas.
Tvarkingas ir paprastas. Puikus zaidimas.
Graži grafika, bet vėluoja. 1 etapas yra gerai. Tačiau 2 etapai dabar atsilieka. Bandžiau kituose įrenginiuose su aukštesne Android versija, pvz., 9.0 Pie, tai beveik tas pats. GALITE PAtaisyti.